Recepten
22305
page-template-default,page,page-id-22305,theme-stockholm,stockholm-core-1.0.8,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Recepten

De lekkerste recepten voor bij de wijn

Als kind al stond ik vaak naast mijn moeder in de keuken. Ik was nieuwsgierig naar wat ze toen allemaal maakte en mocht haar dan ook vaak helpen. Mijn moeder was een goede kokkin; zij kookte eenvoudig en puur, maar altijd was alles mooi in balans, vers en smaakvol (Nog steeds is de zelf getrokken rundvleessoep favoriet hier thuis).

Daar is het denk ik allemaal begonnen….. in die keuken naast mijn moeder. Daarnaast heb ik als stewardess voor KLM de wereld rondgereisd (1993-2006) en kwam ik hierdoor in aanraking met de verschillende keukens all over the world. Al snel was de liefde voor Italië geboren, dat was en is mijn keuken! Past mij als een jas. Semplice e buono; simpel maar lekker! Bij een mooi gerecht hoort een bijpassend goed glas wijn. Laat ik nou die combinatie graag samenstellen! Zoals de Italianen zeggen: “UNA cena senza vino è come un giorno senza sole!